Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (3.78 secunde)
De marti incoace, Romania se uita buimaca la televizor si nu poate pricepe cum de un om, pe numele lui Gigi Becali, poate calca totul in picioare si nu i se intampla nimic.
FCSB este un club unde finantatorul Gigi Becali pune presiune. ... Daca jucatorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru ca-i critica Gigi, au o problema. ... Daca tu crezi ca Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te inseli amarnic.
Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Nicolae Dica l-a anuntat pe Gigi Becali ca vrea sa demisioneze. ... I-a anuntat pe cei din club ca vrea sa demisioneze, a discutat cu Mihai Stoica, iar deznodamantul a fost decis cu Gigi Becali.
Totodata, "interventia" lui Radoi nu se explica, este de acuzat. Am pus ghilimele deoarece numai interventie nu s-a numit acel atac brutal al lui Radoi!
Cu atat mai mult este stupida ideea ca partidul sau s-ar afla, asa cum sustine presa portocalie, la originea protestelor de strada care au cuprins Romania. ... Din acest punct de vedere, trebuie sa fii complet ignorant pentru a blama opozitia ca se alatura protestelor de strada:
Crescuta ca o excrescenta putreda in coasta urbei, spre combinat, strada Garofitei este strada numai cu numele. ... Strada, oficial, face parte din Galati, dupa cum iti arata si tablita pe care este scris numele, cu litere mancate de rugina.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Asa au aflat ca oficial sediul social al firmei figura inca pe strada Unirii 86. ... Acesta a mai consemnat ca din cauza diferendelor de opinie cu Gigi Netoiu a fost exclus din CA si i s-a interzis sa mai intre pe stadion, lucrurile fiind de notorietate la vremea respectiva.
Premiul debut i-a revenit Silviei Torok, la doi ani de cand aceasta a absolvit cursurile universitatii din Cluj-Napoca de cand e actrita a Teatrului German din Timisoara, pentru personajul Iris din. "Fetita din bolul pestelui auriu" de Morris Panych, regia Radu Afrim, la Teatrul German de Stat Timisoara.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl.
Planurile urmareau, dupa cum s-a descoperit ulterior intr-un document redactat in 1956 la Timisoara, igienizarea Banatului urmarea, in primul rand, curatarea etnica a germanilor, sarbilor, aromanilor. ... Asociatia Fostilor Deportati in Baragan In 1990, la Timisoara a fost infiintata Asociatia Fostilor Deportati in Baragan.
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal. ... Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
google-analytics.com